Nieuws

Op zaterdag 21 april zal Schaakclub De Vennep van 13:00 uur tot 17:00 uur een schaaktoernooi organiseren voor kinderen die op de basisschool zitten. Dit toernooi wordt gehouden in Wijkgebouw Linquenda, Oostmoor 52, Nieuw-Vennep.

Aan dit toernooi kunnen maximaal 60 kinderen deelnemen die op de basisscholen in de Haarlemmermeer en Hillegom zitten.

Er zijn 3 individuele prijzen te winnen voor de 3 beste schakers en er zijn 3 schoolprijzen te winnen waarbij gekeken wordt naar de resultaten van de 4 beste schakers per school.

Opgeven kan tot maandag 16 april 2018 op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag in de mail vermelden de naam van uw zoon of dochter, de leeftijd van uw zoon of dochter, uw telefoonnummer en de basisschool waarop uw zoon of dochter zit.

Op 4 december 2017 zijn Gerard Duwêl, Piet van der Linden, Jim Meij, Rienk Offringa en Jaap Verwoert vanwege hun vijftig jaar of langer KNSB-lid, onderscheiden met de KNSB-erespeld.

Na vele jaren (35) trouwe inzet in meerdere bestuursfuncties heeft de schaakclub tijdens de algemene ledenvergadering d.d. 28 augustus 2017 besloten Jim tot erelid te benoemen.

Beste schaakleden,

Bijgaand de oorkonde die ik heb mogen ontvangen.  Nogmaals hartelijk dank voor deze waardering.

Jim

De zomer is bijna weer voorbij dat betekent dat wij weer gaan schaken. Op maandag 31 Augustus is de algemene ledenvergadering waarna wij ter afsluiting een potje gaan schaken en de week daarna, op 7 september begint het schaken weer. Voor de jeugd begint dat om 19:00 met een frisse blik op de schaaklessen en de senioren beginnen met de eerste ronde van de keizercompetitie om 20:00.