Op zondag 12 juni 2022 is Schaakclub De Vennep te vinden op de Sportfair bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp. De Sportfair is van 11:00 uur tot 15:30 uur/16:00 uur. 

Als je bij ons langs komt, kan je bij ons een partijtje schaken. Dit kan op een gewoon schaakbord maar we hebben ook twee grote schaakborden met grote stukken. Tevens kan je dan een flyer meenemen met informatie over onze schaakclub. We hebben 3 verschillende flyers: voor de jongste jeugd, voor de oudste jeugd en voor de senioren.

Op maandag 12 september 2022 starten we voor de jongste jeugd (vanaf 9 jaar) ook weer met een serie van 4 kennismakingslessen. Heeft u zoon of dochter interesse? Dan kunt u uw zoon of dochter nu al aanmelden. Dit kan via het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  In de mail graag de naam van het kind en de leeftijd vermelden. De jeugdtrainers die deze kennismakingslessen geven, zijn op zondag 12 juni 2022 ook op de Sportfair.

Gezellig als je bij ons een partijtje komt schaken!