BESTUUR

Voorzitter:                                                  H. Hoegen Dijkhof (Harrald)

Tel. 06-83181683

Secretaris:                                                  H.H.P.J. Lemkes (Herman)

Tel. 0252-689363

Tel. 06-50202317

Penningmeester:                                      C.T. de Vlieger (Kees)

Tel. 0252-626843

Wedstrijdleider (Intern):                         A. Duijvesteijn (André)

Tel. 06-34310213

Wedstrijdleider (Extern):                        H. Hoegen Dijkhof (Harrald)

Tel. 06-83181683

JEUGDZAKEN:                           E-mail: info@ schaakclubdevennep.nl