Op zondag 26 september is Schaakclub De Vennep te vinden op de Sportfair bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp. De Sportfair is van 11:00 uur tot 15:30 uur/16:00 uur. Wij staan bij nummer 26 (zie de plattegrond).

Als je bij ons langs komt, kan je bij ons een partijtje schaken. Dit kan op een gewoon schaakbord maar we hebben ook twee grote schaakborden met grote stukken. Tevens kan je dan een flyer meenemen met informatie over onze schaakclub. We hebben 3 verschillende flyers: voor de jongste jeugd, voor de oudste jeugd en voor de senioren.

Binnenkort starten we voor de jongste jeugd ook weer met een serie kennismakingslessen. Je kan de jeugdtrainers die deze kennismakingslessen geven ontmoeten op de Sportfair.

Gezellig als je bij ons een partijtje komt schaken!